Assault Air Bike tudi v Vita-Fit centru

Assault Air Bike je trenutno najbolj dostopen komercialni Air Bike za profesionalno uporabo v fitness centrih. Visoka kvaliteta te naprave je rezultat uresničenih idej in želj profesionalnih športnikov in športnih navdušencev, ki so skozi dolga leta prakse nabrali svoje izkušnje in znanja. Assault Air Bike omogoča anaerobne treninge, treninge vzdržljivosti in treninge za fizično vzdržljivost.

Assault air bikeZračne lopatice avtomatsko povečujejo upor med samo uporabo, večja kot je hitrost med kolesarjenjem, večji bo zračni upor, kar postavi Assault bike pred vso konkurenco, ki deluje na princip magnetnega upora. Assault bike je narejen za visokointervalne in tabata treninge, kjer boste porabili maksimalno količino kalorij v najkrajšem možnem času. Neskončne možnosti so razlog, da je Assault Air Bike tako priljubljen pri kondicijskih trenerjih, crossfit vaditeljih in lastnikih fitness centrov, ki želijo v svojem prostoru imeti kvalitetno in dolgoročno napravo.

Assault air bikeAssault Air Bike uporabniku ponuja paleto funkcij na natančnem LCD zaslonu. Nameščeni programi vam ponujajo trening vse, od treningov z minimalnim naporom, pa vse do popolnoma nastavljivega treninga po želji uporabnika. Izbirajte med visokointenzivnimi intervali, postavite si oddaljen cilj ali pa si nastavite cilj porabljenih W. Vgrajena sporočila vam pomagajo pri motivaciji za trening.